Οικονομικά, Γρήγορα & Εύκολα Παράδοση Συμβολαίου στον Χώρο σας. Ασφάλεια αυτοκινήτου από 147€ το 6μηνο. Ασφάλεια κατοικίας για πυρκαγιά και σεισμό από 9€ το μήνα. Ασφάλεια υγείας από 10€ το μήνα.

Αναζήτηση

NEWSLETTER
Λήψη σε HTML?

 
Alico : Πολύ γρήγορα θα επέλθει η αυτονομία PDF Εκτύπωση E-mail

Επισπεύδει τις Διαδικασίες για την Απόσχιση της Alico η AIG και την καθιέρωσή της ως Ανεξάρτητη Εταιρεία.
Για το σκοπό η Alico θα υποβληθεί σε Δημόσια Προσφορά στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Στα άμεσα σχέδια για την Εταιρεία είναι και ο διορισμός νέου Δ.Σ. και Διοικητικής Ομάδας.
"Oι Εξελίξεις αυτές σηματοδοτούν  την αρχή μιας νέας, Ανεξάρτητης πορείας, στην οποία προσβλέπουμε με Ενθουσιασμό, Φιλοδοξία και Αισιοδοξία", δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της Alico Rodney Martin.
"Το γεγονός ότι, σε όλες μας τις Αγορές, καταφέραμε να επιβιώσουμε υπό τις τωρινές αντίξοες συνθήκες, αποδεικνύει τη Δύναμή μας, την Διαφοροποίηση των Προϊόντων μας, την Εμπιστοσύνη των Πελατών μας και την Στήριξη των Συνεταίρων μας."
O CEO της AIG Ed Liddy δήλωσε ότι η Ανεξαρτητοποίηση της Alico θα βοηθήσει την πρώην μητρική της να ξεπληρώσει το τερΆΣΤΙΟ δάνειο $182.5 δισεκατομμυρίων που χρωστά στην Αμερικανική Κυβέρνηση:
"Σε αυτό το στάδιο, η Δημόσια Προσφορά της Alico θα ωφελήσει όλες τις πλευρές - μετόχους, φορολογούμενους Πολίτες, Πελάτες, Υπαλλήλους και Συνεταίρους" κατέληξε ο Liddy.
H Alico έχει 19 εκατομμύρια πελάτες σε 54 χώρες, και διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία συνολικής αξίας $89 δισεκατομμυρίων.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Κεντρικά Γραφεία

Ελευθ. Βενιζέλου 131 Α, Ν. Ιωνία

Τηλ: 210-2719601 Fax: 210-2796153

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας: 09.00 έως 18.00


Υποκατάστημα

Βυζαντίου 69, Ν. Ιωνία (Καλογρέζα)

Τηλ: 210-2799630 Fax: 210-2795960

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

Ασφάλεια Αυτοκινήτου | Ασφάλεια Κατοικίας | Ασφάλεια Επιχείρησης | Ασφάλεια Ζωής | Ασφάλεια Σκάφους