Οικονομικά, Γρήγορα & Εύκολα Παράδοση Συμβολαίου στον Χώρο σας. Ασφάλεια αυτοκινήτου από 147€ το 6μηνο. Ασφάλεια κατοικίας για πυρκαγιά και σεισμό από 9€ το μήνα. Ασφάλεια υγείας από 10€ το μήνα.

Αναζήτηση

NEWSLETTER
Λήψη σε HTML?

 
Αισιοδοξία από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα PDF Εκτύπωση E-mail

Αμετάβλητο, στο ιστορικό χαμηλό του 1%, διατήρησε το βασικό επιτόκιο της ευρωζώνης η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ ο πρόεδρός της κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ διαπίστωσε ότι η οικονομία της ζώνης του Ευρώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σταδιακή ανάκαμψη από την ύφεση.

Παράλληλα, η ΕΚΤ αναθεώρησε προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για το ΑΕΠ της Ευρωζώνης για το 2009 και το 2010, καθώς επίσης οριακά ανοδική εκτίμησε και την πορεία του πληθωρισμού.

"Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις σταθεροποίησης της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρωζώνη και αλλού", είπε ο κ. Τρισέ και πρόσθεσε ότι "Αυτό συνάδει με την προσδοκία ότι η σημαντική συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας έφτασε στο τέλος της. Την διαδέχεται, πλέον, μια περίοδος σταθεροποίησης και πολύ σταδιακής ανάκαμψης"

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Κεντρικά Γραφεία

Ελευθ. Βενιζέλου 131 Α, Ν. Ιωνία

Τηλ: 210-2719601 Fax: 210-2796153

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας: 09.00 έως 18.00


Υποκατάστημα

Βυζαντίου 69, Ν. Ιωνία (Καλογρέζα)

Τηλ: 210-2799630 Fax: 210-2795960

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

Ασφάλεια Αυτοκινήτου | Ασφάλεια Κατοικίας | Ασφάλεια Επιχείρησης | Ασφάλεια Ζωής | Ασφάλεια Σκάφους